O rasadniku

 

Rasadnik SMARAGD proizvodi ukrasno listopadno i četinarsko drveće i žbunje . Nalazimo se u Novoj Pazovi na magistralnom putu Beograd-Novi Sad 25km od Beograda i 50 km od Novog Sada. Hortikulturnim poslovima se bavimo od 2000. godine, a intezivno od 2007.godine kada je i osnovan RASADNIK SMARAGD.

U rasadniku imamo preko 80 biljnih vrsta sa tendencijom rasta asortimana i površina. Vršimo projektovanje, izgradnju i održavanje zelenih površina, pritom mislimo na izgradnju drvoreda, parkova, ozelenjavanje okućnica, poslovnih i stambenih zgrada. Zdravstveno stanje biljaka i kvalitet zemljišta se više puta tokom godine kontroliše u novosadskom šumarskom institutu. S velikim praktičnim iskustvom koje posedujemo i sadnicama iz sopstvene proizvodnje vrhunskog kvaliteta, slobodno nam možete poveriti svoj prostor koji želite urediti.

Godišnja proizvodnja repromaterijala je preko 10.000 komada četinara i lišćara. Pored proizvodnje repromaterijala u rasadniku se proizvode višegorišnje sadnice u saksijama do 6 l u količini oko 5.000 komada, kao i klasična proizvodnja višegodišnjih sadnica četinara i lišćara u količini od 20.000 komada. Takođe proizvodimo kalemljene četinare i lišćare. Prioritet razvoja je širenje proizvodnje lišćara i nastavak obezbeđivanja tržišta repromaterijalom. Rasadnik je poznat po visokom kvalitetu, velikom asortimanu i niskim cenama.

Rasadnik vode mladi stručnjaci, agronomi koji nastoje da kvalitet robe, usluge i cene prilagode zahtevima potrošača.

Imamo najmanje dva razloga da posadite neku biljku:

  • Poboljšanje lepote naše životne okoline i
  • Nezaobilazan su faktor osiguranja čistije atmosfere i boljeg kvaliteta života.

U nastavku pregledajte sav naš dostupan asortiman ukrasnih četinara, lišćara i žbunja:

U delatnosti pored proizvodnje biljnog materijala, radimo na projektovanju, izgradnji i održavanju zelenih površina i drugo. Iza nas su mnogi uređeni vrtovi kao i javne površine.

 

 

PODACI RASADNIKA:
RASADNIK SMARAGD
Ul. Njegoševa 57
Nova Pazova 22330
Telefon : 060.3616175